Silly Season - 13 april 2009

Den löjliga säsongen så här under påsktider fortsätter att vara ganska händelsefattig, så när som på två helt nyuppkomna rykten. Båda ryktena har bollnäsanknytning. Det är Jimmys bandysida som rapporterar om dessa.


Broberg/Söderhamn sägs vara intresserat av Falu BS-anfallaren Jocke Hedberg. Under den förra säsongen gjorde bollnässonen 44 mål för laget, och med de strutarna var han högst delaktig i Falu BS återkomst till elitserien.

Kommentar: Jocke Hedberg lämnade som bekant moderklubben för spel i Falu BS inför förra säsongen. I Bollnäs blommade han väl aldrig riktigt ut som förväntat, men det ska sägas att han under sin sista seniorsäsong hade det rejält tungt med ihärdiga skador. Han flyttade vidare till Dalarna och i allsvenskan började han att leverera rejält. Och nu sägs alltså Broberg ha fått upp ögonen för anfallaren. Söderhamnsklubben verkar tidigare ha haft förhoppningar om att få hem Ted Bergström från Motala, men nu pratas det ju om att KVBS är ett intressant alternativ för honom. En teori kan ju vara att det är därför Broberg hör sig för om Hedberg, för han är minst lika kompetent som Bergström och är dessutom ganska billig.

-

Bollnäsbacken Markus Hillukkala sägs uppvaktas av KVBS, han också. "Hillus" moderklubb är Oxelösund och därför har nykomlingen Katrineholm Värmbol förhoppningar om att han redan nu vill börja röra sig hemåt.

Kommentar: Hillukkala har hittills inte förlängt något kontrakt med Giffarna. Om det beror på att han själv tvekar om en fortsättning eller om klubben helt enkelt inte erbjudit något nytt avtal, det vet jag ingenting om. Om Giffarna väljer att lägga fram ett nytt kontraktsförslag tror jag dock att Hillu fortsätter i bollnäströjan. Han är bara 21 år, vilket innebär att det finns gott om tid för honom att vända hemåt längre fram i karriären.


Kort rapportering i dag. Dåligt med rykten och ett krångligt finger är det som ligger bakom det. Nu blir det till att kolla på Kalmar FF - AIK. På återhörande!

Kommentarer
Postat av: Bandyboy

Har du nått nytt om Ville Aaltonen?

Finns en del rykten som säger att han är på gång till Edsbyn, har du hört nått och vad har du isf för komentar om det?

2009-04-13 @ 22:14:44
Postat av: Johan

Ville till Edsbyn är skitsnack.

När vi kåta Bollnässupportrar drog igång rykterna om Hellmyrs så drog de igång rykterna om Ville.

2009-04-13 @ 23:15:10
Postat av: Toffe Nilsson

Inget nytt om Ville, faktiskt. Har inte hört så mycket över huvud taget om just det ryktet.

2009-04-14 @ 00:26:23
URL: http://bandytankar.blogg.se/
Postat av: knut

Ville går inte till byn..aldrig !!

däremot simon jansson 18 årige jättetalangen från saik - märkligt.

byn har det dåligt med rekryteringen av egna tydligen

2009-04-14 @ 15:19:16
Postat av: jansson

Ingen substans i att Jocke Hedberg skulle vara på gång till Broberg. Under förra årets silly season hade man däremot kontakt.



Antti Ekman ska också vara klar för SAIK för övrigt.

2009-04-14 @ 21:48:03
URL: http://huvudlaktarn.blogspot.com
Postat av: Fredrik

Edsbyn har inte dåligt med rekryteringen.Namn som Martin Frid, Martin Söderberg, Joakim Svensk, Alexander Sundström går inte av för hackor. Sen att Simon har drömt om att spela med Edsbyn sen han var liten gör inte saken sämre.

2009-04-14 @ 23:45:31
Postat av: bgif

joakim svensk är Bollnäsbo å giffare....går i skolan banygymn

2009-04-15 @ 07:30:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0